ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑ Μεγιστοποίηση

ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑ

6 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΕΡΒΙΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 23/07/2020 έως 28/07/2020

Περισσότερες λεπτομέρειες

345€

6 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΕΡΒΙΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 23/07/2020 έως 28/07/2020

 

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ Ή ΓΙΑΚΟΝΤΙΝΑ

 Αναχώρηση στις 06:00 π.μ. από Αθήνα/ Πειραιά. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό (προαιρετικά) συνεχίζουμε το ταξίδι μας μέσω κοιλάδας των Τεμπών, Πλαταμώνα, για το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος διαβατηρίων και η διαδρομή μας συνεχίζεται  για το Κράγκουγιεβατς ή την Γιακοντινα.  Άφιξη στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ Ή ΓΙΑΚΟΝΤΙΝΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 

Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση για Βελιγράδι. Θα επισκεφτούμε τη μεγαλύτερη Ορθόδοξη Εκκλησία των Βαλκανίων τον Άγιο Σάββα και το Πατριαρχείο. Θα δούμε επίσης το φρούριο Καλεμεγκντάν χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα, τον Πύργο Nebosja, (φυλακή και  τόπο θανάτου του Ρήγα Φερραίου) που βρίσκεται στην περιοχή Stari Grad κοντά στο κέντρο της πόλης, την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό Μουσείο, το Εθνικό θέατρο, το άγαλμα του Πρίγκιπα Μιχαήλ, την παλαιά πόλη με τον εμπορικό πεζόδρομο Κνεζ Μιχαήλοβα, τη Λυρική Σκηνή, τη Βουλή, και τα παλιά Ανάκτορα. Άφιξη στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

 3Η ΗΜΕΡΑ: ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΦΡΟΥΣΚΑ ΓΚΟΡΑ - ΝΟΒΙΣΑΝΤ - ΣΡΕΜΣΚΙ ΚΑΡΛΟΒΤΣΙ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

 Πρωινό μπουφέ και ξεκινάμε για το Άγιο Όρος της Σερβίας, όπως αποκαλείται το Εθνικό Πάρκο Φρούσκα Γκόρα στην αυτόνομη επαρχία της Βοϊβοντίνα. Θα επισκεφθούμε ένα από τα σπουδαιότερα μοναστήρια της περιοχής, το μοναστήρι Κρουσεντόλ με τις υπέροχες τοιχογραφίες και τη Μονή Γρετέγκ που χτίστηκε το 1471 μ.Χ. και είναι αφιερωμένη στον Άγιο Νικόλαο. Στην μικρή μεσαιωνική πόλη Σρέμσκι Καρλόβτσιι θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περπατήσουμε στα παραδοσιακά σοκάκια και να ξεκουραστούμε. Στη συνέ­χεια θα προχωρήσουμε προς την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας το Νόβι Σάντ. Η πόλη είναι χτισμένη στις όχθες του Δούναβη και ιδρύθηκε για να εξυπηρετεί ως ενδιάμεση στάση στις εμπορικές συναλλαγές. Εξαιτίας του εμπορίου αναπτύχθηκε τόσο πολύ που την αποκαλούσαν ως την “Αθήνα της Σερβίας”. Θα ξεναγηθούμε στα σπουδαιότερα αξιοθέατα της πανέμορφης αυτής πόλης όπως είναι το Εθνικό Θέατρο, το Δημαρχείο, η Καθολική Εκκλησία της Παναγίας. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περπατήσουμε και να γνωρίσουμε την παλιά ελληνική συνοικία της πόλης.  Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Βελιγράδι. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

 Πρωινό μπουφέ .Ημέρα ελεύθερη για να περπατήσετε στα σοκάκια της παλιάς πόλης, με τα παραδοσιακά καφέ και μπαράκια, όπου συχνάζουν καλλιτέχνες και μποέμ της Σερβικής κουλτούρας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΙΣ

Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση  για την αρχαία Ναϊσό, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας και γενέτειρα του Μ. Κωνσταντίνου. Περιήγηση στην πόλη. Αμέσως μετά Άφιξη στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ: ΝΙΣ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό μπουφέ .Επιβίβαση στο πούλμαν και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και προαιρετικό γεύμα, άφιξη στην Αθήνα/ Πειραιά αργά το απόγευμα.

 

 

Στις  τιμές περιλαμβάνονται:

ü Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές,  με  σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας

ü Έμπειρος  οδηγός  με άριστη γνώση των  δικτύων των πόλεων και επαγγελματική αδεία οδήγησης.

ü Διόδια αυτοκινητοδρόμων  και έξοδα παρκινγκ.

ü Μια (01) διανυκτέρευση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*  στο Νις      

ü Τρεις (03) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στο Βελιγράδι

ü Μια (01) διανυκτέρευση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3* ή 4* στο Κράγκουγιεβατς ή στην Γιακοντινα       

ü Πρωινό μπούφε καθημερινά

ü Ημιδιατροφή

ü Έμπειρος    – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της  εκδρομής

ü Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη. (74646 / 115307)

ü Φ.Π.Α. εκδρομής

 

Δεν περιλαμβάνονται:

ý  Ποτά, Αχθοφορικά, Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.

ý  Τοπικοί δημοτικοί φόροι όπου απαιτούνται.

ý  Ότι αναφέρετε στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

 

 

 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο

Μονόκλινο δωμάτιο

345€

445€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related products