ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ ΛΑΚΩΝΙΑ Μεγιστοποίηση

ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΓΥΘΕΙΟ -ΒΑΘΕΙΑ-ΑΡΕΟΠΟΛΗ- ΜΥΣΤΡΑΣ-ΣΠΑΡΤΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:  24/07/2020 έως 26/07/2020

Περισσότερες λεπτομέρειες

110€

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΓΥΘΕΙΟ -ΒΑΘΕΙΑ-ΑΡΕΟΠΟΛΗ- ΜΥΣΤΡΑΣ-ΣΠΑΡΤΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:  24/07/2020 έως 26/07/2020

 

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑΣ -ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΓΥΘΕΙΟ

Αναχώρηση από Αθήνα/Πειραιά το πρωί  και με ενδιάμεση στάση για καφέ και προαιρετικό γεύμα άφιξη στην Μονεμβασιά.  Η Μονεμβασιά, το «Γιβραλτάρ της Ανατολής» ή το «πετρωμένο καράβι» του σπουδαίου Έλληνα ποιητή Γιάννη Ρίτσου, που γεννήθηκε εδώ, σας φωνάζει για άμεση επιβίβαση για ένα ταξίδι στο χρόνο. Ελεύθερος χρόνος για να περιπλανηθείτε σε αυτόν τον μοναδικά συντηρημένο μεσαιωνικό οικισμό της Πελοποννήσου με τα θολωτά του σοκάκια, τις εκκλησιές και τα αρχοντικά. Συνεχίζουμε για την «Γη των θεών» κατά τον Παυσανία, το Γύθειο. Το Γύθειο είναι μια ιστορική κωμόπολη της νότιας Πελοποννήσου, χτισμένη αμφιθεατρικά στους πρόποδες του όρους Λαρύσιο. Τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας..Διανυκτέρευση.

2η  ΗΜΕΡΑ: ΓΥΘΕΙΟ- ΒΑΘΕΙΑ-ΑΕΡΟΠΟΛΗ - ΓΥΘΕΙΟ

Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση για  την πυργοπολιτεία της Μάνης που αγναντεύει το πέλαγος την όμορφη Βάθεια. Χτισμένη στην κορυφή ενός λόφου, πύργοι και πυργόσπιτα παραπέμπουν σε μια άλλη εποχή και θυμίζουν πως κάποτε το μέρος αυτό υπήρξε οχυρό ισχυρό. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε στα σοκάκια και να νιώσετε σαν να επισκέπτεται ανοιχτό μουσείο. Επόμενος σταθμός  η πρωτεύουσα της Μέσα Μάνης και ένα από τα πιο τουριστικά χωριά της ευρύτερης περιοχής, η Αερόπολη. Ελεύθερος χρόνος στην μεγάλη πλατεία με το άγαλμα του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη, όπου οι ντόπιοι παραγωγοί στήνουν τους πάγκους τους και πουλάνε τοπικά προϊόντα. Γύρω από την πλατεία θα βρείτε πολλά μαγαζιά, ταβέρνες, cafes και τη δημοτική βιβλιοθήκη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Γύθειο. Διανυκτέρευση.

3η  ΗΜΕΡΑ : ΓΥΘΕΙΟ-ΜΥΣΤΡΑΣ-ΣΠΑΡΤΗ - ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση για την βυζαντινή καστροπολιτεία που ισορροπεί στον απόκρημνο λόφο του Ταΰγετου, το Μυστρά. Η ιστορία «της νεκρής πολιτείας» σήμερα του Μυστρά αρχίζει από τα μέσα του 13ου αιώνα, όταν συμπληρώθηκε η κατάκτηση της Πελοποννήσου από τους Φράγκους. Το 1249 ο Γουλιέλμος Β΄ Βιλλαρδουίνος έκτισε το κάστρο του στην ανατολική πλευρά του Ταϋγέτου, στην κορυφή ενός υψώματος με απότομη και κωνοειδή μορφή, που λεγόταν Μυστράς ή Μυζυθράς λόγω του σχήματός του ή εκ του ονόματος του παλαιότερου ιδιοκτήτη που λεγόταν Μυζηθράς. Πίσω από τα τείχη ορθώνονται οι εκκλησίες, τα μοναστήρια και τα δίπατα ή τρίπατα σπίτια. Δίπλα από την μητρόπολη, τον Άγιο Δημήτριο, βρίσκεται το βυζαντινό μουσείο. Πέρα από τις ιστορικές εικόνες που θα αποκομίσετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιήγησης, θα έχετε την αίσθηση ότι περπατάτε σε ένα ολοζώντανο μνημείο .Μετάβαση στην πόλη της Σπάρτης και ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουμε με ενδιάμεσους στάσεις για την πόλη μας. Άφιξη σε Πειραιά/Αθηνά αργά το απόγευμα.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI:

ü  Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές,  με  σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο   τελευταίας τεχνολογίας

ü  Έμπειροι  οδηγοί  με άριστη γνώση των  δικτύων των πόλεων και επαγγελματική αδεία οδήγησης.

ü  Δωρεάν Wi – Fi  στο στο ξενοδοχείο παραμονή σας

ü  Δυο (2) διανυκτερεύσεις  σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στo Γύθειο   

ü  Πρωινό

ü  Έμπειρος    αρχηγός – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της  εκδρομής

ü  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη. (74646 / 115307)

ü  Φ.Π.Α. εκδρομής

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

ý  Ποτά, Αχθοφορικά, Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.

ý  Ότι αναφέρετε στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ý  Τοπικοί δημοτικοί φόροι

 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή κατ’ άτομο σε

δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο

 

Μονόκλινο δωμάτιο

110

140

 

 

Related products