Κωνσταντινούπολη  Πριγκηπόνησα Μεγιστοποίηση

Κωνσταντινούπολη Πριγκηπόνησα

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:  16/11 , 30/11 , 07/12

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ: 22/12

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ: 29/12

 TRAVEL-TIME 
☎️ -> 211 41 13 190   

Περισσότερες λεπτομέρειες

290€

6η ΗΜΕΡΗ  ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:  16/11 , 30/11 , 07/12

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ: 22/12

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ: 29/12


 

1Η ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ– ΚΑΒΑΛΑ ή ΚΟΜΟΤΗΝΗ ή ΞΑΝΘΗ

Συγκέντρωση και αναχώρηση από Πειραιά/Αθήνα για την Καβάλα ή την Κομοτηνή ή Ξάνθη με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Καβάλα ή στην Κομοτηνή ή Ξάνθη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση

2Η  ΗΜΕΡΑ ΚΑΒΑΛΑ ή ΚΟΜΟΤΗΝΗ  ή ΞΑΝΘΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση  για την Κωνσταντινούπολη η μοναδική πόλη στον κόσμο που μοιράζεται σε δύο ηπείρους και είναι σύνδεσμος μεταξύ Ανατολής και Δύσης, μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος.  Άφιξη στην «Πόλη»  και επίσκεψη  στο γραφικό και πολύβουο Καπαλί Τσαρσί (Capali Carsisi) -την Σκεπαστή Αγορά- με τους 100 δρόμους και τα 4.000 καταστήματα.  Τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε την σημερινή μας ξενάγηση της Πόλης με επίσκεψη στην Αγία Σοφία, της οποίας ο τρούλος έχει 55 μ. ύψος και 31 μ. διάμετρο. Χτίστηκε από τον Ιουστινιανό και είναι ένα από τα πλέον σημαντικά αρχιτεκτονικά μνημεία όλων των εποχών. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το περίφημο Τζαμί του Σουλτάν Αχμέτ, πιο γνωστό σαν Γαλάζιο Τζαμί από το μπλε χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική του διακόσμηση , τον ιστορικό βυζαντινό ιππόδρομο ο οποίος βρίσκεται μπροστά από το Μπλε Τζαμί και σήμερα είναι πλατεία που ονομάζεται Σουλτάν Αχμέτ με λίγα εντυπωσιακά στοιχεία να θυμίζουν το παρελθόν της. Ο ιππόδρομος , το μέρος που ξεκίνησε η διάσημη «Στάση του Νίκα» ήταν η καρδιά της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, με τους αγώνες να αποτελούν σημαντικό γεγονός για την πόλης . Θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας με επίσκεψη στο  «Βυζαντινό Υδραγωγείο το οποίο κτίστηκε για πρώτη φορά επί Κωνσταντίνου , επεκτάθηκε επί Ιουστινιανού και επικράτησε να λέγεται «Υδραγωγείο του Ιουστινιανού». Είναι η μεγαλύτερη δεξαμενή από τις 60 που χτίστηκαν επί βυζαντινής αυτοκρατορίας . Τέλος Θα επισκεφθούμε το Τοπ καπί, παλάτι των Σουλτάνων από τον 16ο έως και τον 19ο αιώνα με ωραιότατους εσωτερικούς κήπους και αυλές. Σήμερα μουσείο των ανεκτίμητων θησαυρών τους με θέα προς τη θάλασσα του Μαρμαρά. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ– ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή στα Πριγκιπόνησα. Αναχωρώντας με το πούλμαν για την αποβάθρα του “ Bostanci “ από όπου θα πάρουμε το πάρουμε το πλοιάριο για την ολοήμερη εκδρομή μας , θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου, απ’ όπου θα θαυμάσουμε την Ασιατική και την Ευρωπαϊκή παραλία του Βοσπόρου, τον Πύργο του Λεάνδρου και το ιστορικό κέντρο. Άφιξη στο Bostanci , επιβίβαση στο πλοιάριο για την εκδρομή προς τη Χάλκη και τη Θεολογική Σχολή, την Πρίγκιπο, τα δημοφιλή Πριγκιποννήσια.  Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ  - ΚΑΒΑΛΑ ή ΚΟΜΟΤΗΝΗ ή ΞΑΝΘΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε με επίσκεψη στην Παναγιά την Μπαλουκλιώτισσα , στη Μονή της  Χώρας ,με τα περίφημα ψηφιδωτά που σώζονται στους εσω και έξω νάρθηκες, και στην Παναγία των Βλαχερνών ,όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ. Τέλος θα επισκεφθούμε το Πατριαρχείο, όπου θα δούμε το ναό του Αγ. Γεωργίου, την Κλειστή Πύλη , το χώρο μαρτυρίου του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε. Εν συνεχεία θα αναχωρήσουμε οδικώς για την Ελλάδα . Άφιξη στη Καβάλα ή Κομοτηνή  ή Ξάνθη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ :  ΚΑΒΑΛΑ ή ΚΟΜΟΤΗΝΗ ή ΞΑΝΘΗ– ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ 
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση  για Αθήνα/Πειραιά.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI:

ü  Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές,  με  σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας με δωρεάν WI-FI

ü  Έμπειροι  οδηγοί  με άριστη γνώση των  δικτύων των πόλεων και επαγγελματική αδεία οδήγησης.

ü  Διόδια αυτοκινητοδρόμων  και έξοδα παρκινγκ.

ü  Δωρεάν Wi – Fi  στο πούλμαν και στα ξενοδοχεία παραμονή σας

ü  Τρεις (3) διανυκτερεύσεις  σε   4**** ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη

ü  Δύο (2) διανυκτερεύσεις  σε 3*** ή  4****  ξενοδοχείο στην Καβάλα ή στην Κομοτηνή ή Ξάνθη

ü  Πρωινό μπουφέ καθημερινά

ü  Τρία γεύματα ή δείπνα σε τοπικό εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη

ü  Τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στην Κωνσταντινούπολη

ü  Εισιτήρια πλοίων για τα Πριγκηπόννησα

ü  Έμπειρος    αρχηγός – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της  εκδρομής

ü  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη. (74646 / 115307)

ü  Φ.Π.Α. εκδρομής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

ý  Ποτά, Αχθοφορικά, Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.

ý  Ότι αναφέρετε στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

ý  Κρουαζιέρα στον Βόσπορο

ý  Ανατολική βραδιά

ý  Τοπικοί δημοτικοί φόροι όπου απαιτούνται.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή κατ’ άτομο σε

δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο

 

Μονόκλινο δωμάτιο

 

 290€

 

 390€

 

Related products