ΑΝΔΡΟΣ Μεγιστοποίηση

ΑΝΔΡΟΣ

Ημερομηνίες :05-06/09/2020 &  19-20/09/2020

Περισσότερες λεπτομέρειες

89€

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

Ημερομηνίες :05-06/09/2020 &  19-20/09/2020

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΡΑΦΗΝΑ-ΑΝΔΡΟΣ

Πρωινή συγκέντρωση από Πειραιά/ Αθήνα και αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας. Επιβίβαση στο πλοίο και άφιξη στην αρχοντική  Άνδρο. Ακολουθώντας μια ευχάριστη διαδρομή θα κάνουμε την πρώτη μας στο κοσμοπολίτικο Μπατσί, όπου θα θαυμάσουμε την αμμουδερή παραλία και τα πανέμορφο Κυκλαδικό τοπίο από ψηλά. Επόμενο χωριά που θα συναντήσουμε πριν καταλήξουμε στο Κόρθι, το χωριό Κάτω Απρόβατο, η Παλαιόπολη, το Κολυμπό, η Καππαριά.  Άφιξη στο γραφικό ψαροχώρι Κόρθι όπου θα δούμε την εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης και στη συνέχεια θα κάνουμε στάση για προαιρετικό γεύμα.. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθεροι να περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΔΡΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ

Πρωινο και θα αναχωρήσουμε για τα καταπράσινα χωριά, Πιτροφό και Μεσσαριά με την Παλαιά Εκκλησία του Αγίου Ταξιάρχη (12ος αιώνας). Επίσκεψη στην Άνδρο ή Χώρα, τη χαριτωμένη πρωτεύουσα του νησιού, όπου θα δούμε την Καΐρειο Βιβλιοθήκη, που περιλαμβάνει ολόκληρη την βιβλιοθήκη του θεολόγου, φιλόσοφου και αγωνιστή του 1821, Θεόφιλου Καΐρη, το σπίτι του αναπαλαιωμένο λειτουργεί ως χώρος για εκθέσεις φωτογραφίας, κεντημάτων κ.ά., το Αρχαιολογικό Μουσείο, δωρεά της οικογένειας Γουλανδρή, το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης που ιδρύθηκε από τους Βασίλη και Ελίζα Γουλανδρή, την εκκλησία της Παναγίας της Παλατιανής, που οι ντόπιοι την λένε Αγία Τσουρά και έχει αξιόλογο τέμπλο, την εκκλησία της Παναγιάς της Οδηγήτριας, της Θεοσκέπαστης, της Παναγιάς της Θαλασσινής, το Δημοτικό Θέατρο, το Ναυτικό Μουσείο, το μπρούτζινο άγαλμα του Αφανούς Ναύτη στην πλατεία Γουλανδρή, το Ενετικό Κάστρο, ερειπωμένο σήμερα. Συνεχίζουμε την περιήγηση μας στο νησί με την επίσκεψη μας στις Στενιές, πανέμορφο και πλούσιο αρχοντικό χωριό, τα Αποίκια με το εργοστάσιο που εμφιαλώνει το νερό και το ανδρικό μοναστήρι του Αγίου Νικολάου, που ιδρύθηκε στα μέσα του 18ου αιώνα και στο οποίο φυλάσσονται σημαντικά πατριαρχικά κειμήλια, χρυσοκέντητα άμφια και δεσποτικές μίτρες. Επιστρέφουμε στο λιμάνι του Γαύριου. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Ραφήνα. Επιστροφή σε Αθήνα/Πειραιά αργά το βράδυ.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

ü   Μεταφορές  - περιηγήσεις - εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

ü   Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα-Άνδρος-Ραφήνα σε οικονομική θέση.

ü   Μια (01) διανυκτέρευση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στην Άνδρο.

ü   Πρωινό μπουφέ

ü   Ασφαλιστική ταξιδιωτική κάλυψη

ü   Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

ý  Εισόδους σε Μουσεία, Αρχαιολογικούς Χώρους και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό η προτεινόμενο. Τοπικοί δημοτικοί φόροι

 

 

 

Early Booking έως

17/08/2020

Τιμή κατ’ άτομο

σε δίκλινο δωμάτιο

Τιμή κατ’ άτομο

σε δίκλινο

δωμάτιο

Early Booking έως     17/08/2020

  Τιμή κατ’ άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο

 

Τιμή κατ’ άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο

 

05-06/09/2020

89€

105€

89€

105€

19-20/09/2020

89€

105€

89€

105€

 

Related products