TOP
Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια - Ταξιδιωτικό Γραφείο Travel Time

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Ψάχνετε για ακτοπλοϊκά εισιτήρια; Αφήστε το πάνω μας.

Αναλαμβάνουμε για εσάς την έκδοση των ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων, απ’ όλες τις διαθέσιμες ακτοπλοϊκές εταιρείες. Αναχωρόντας από κάθε πιθανό λιμάνι της Ηπειρωτικής Ελλάδας, προς κάθε λιμάνι των ελληνικών νησιών και της γειτονικής Ιταλίας, το ταξίδι με το πλοίο γίνεται πιο εύκολο από ποτέ. Με το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων της Forth Crs, μπορείτε τώρα να κάνετε την κράτηση σας και να εκδώσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σας, όπως επίσης και να τα παραλάβετε από οποιοδήποτε  λιμάνι της Ιταλίας, καθώς και σε ορισμένα λιμάνια της Ελλάδας. Επίσης ισχύουν ειδικές προσφορές και τιμές για φοιτητές, πολύτεκνους, στρατιωτικούς, ΑΜΕΑ, μελών clubs, early bookings και groups.

Σχετικά με τα ferry boat για τα ελληνικά νησιά.

Τα ελληνικά ferry boat είναι τα κύρια μέσα μεταφοράς του πληθυσμού από και προς τα νησιά στη χώρα μας. Το ταξίδι με ένα ferry boat είναι μια εμπειρία που μπορείτε να απολαύσετε με άνεση και ευκολία, όπως είναι αντίστοιχα και η εμπειρία μιας κρουαζιέρας. Εγχώρια νησιά όπως η Λέσβος, η Χίος, η Ρόδος και η Κρήτη είναι καλύτερα προσβάσιμα  με τη χρήση ενός πλοίου, επειδή το ταξίδι σας με αυτό θα σας προσφέρει όλες εκείνες τις υπηρεσίες που μπορεί να σας προσφέρει αντίστοιχα μια ξενοδοχειακή μονάδα. Μια πραγματικά αξιοσημείωτη καμπίνα άλλωστε δεν θα σας κοστίσει ακριβά από τον τελικό σας προϋπολογισμό.  Για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα, υπάρχουν και τα γιγαντιαία high-speed catamaran αλλά και τα υπερσύγχρονα superferries που σημειώνουν εντυπωσιακές ταχύτητες πλεύσης.

 

Τα ιπτάμενα δελφίνια από την άλλη, μοιάζουν περισσότερο με αεροπλάνα, εξυπηρετώντας σχεδόν μόνο τα νησιά του Σαρωνικού, όπως η Αίγινα, ο Πόρος, η Ύδρα και οι Σπέτσες, αλλά παρατηρούνται και μερικά τοπικά δρομολόγια ανάμεσα σε διάφορα νησιά, όπως εκείνου μεταξύ Ρόδου, Πάτμου και Πυθαγορείου στη Σάμο. Τα συγκεκριμένα δελφίνια στην πραγματικότητα δεν είναι κατασκευασμένα για ανοιχτές θάλασσες, γι’ αυτό και χρησιμοποιούνται σε δρομολόγια κοντινών αποστάσεων.

Γιατί να εμπιστευτείτε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σας σε έναν ταξιδιωτικό πράκτορα;

Είτε κάνετε κράτηση μέσω ενός ταξιδιωτικού πακέτου, είτε απλώς χρησιμοποιείτε ένα agency για να κλείσει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για εσάς, εξασφαλίζετε όχι μόνο τις οικονομικότερες προσφορές, αλλά και τη καλύτερη δυνατή επιλογή ακτοπλοϊκού για εσάς και τις ανάγκες σας. Όσοι λαμβάνουν ολοκληρωμένα πακέτα ταξιδιών, πιθανότα παρουσιάζουν περισσότερα πλεονεκτήματα από εκείνα των απλών κρατήσεων, καθώς κατέχουν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, το ξενοδοχείο και το λιμάνι μιας περιοχής, με τον αντιπρόσωπο του πρακτορείου να σας παρέχει πλήρη ενημέρωση σχετικά με τον εκάστοτε προορισμό.

 

Εμπιστευόμενοι έναν ταξιδιωτικό πράκτορα για τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας, γλυτώνετε σημαντικό χρόνο αναζήτησης και έκδοσης του εισιτηρίου, που σε κάθε άλλη περίπτωση αποτελεί μια χρονοβόρα και εκτενή διαδικασία. Εάν κατα τις μετακινήσεις σας αναζητάτε την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρει μια καμπίνα ή την ταχύτατη μεταφορά σας μέσω ενός πλοίου high-speed, τότε ο καλύτερος τρόπος είναι να κλείσετε τα εισιτήριά σας μέσω ενός αξιόπιστου ταξιδιωτικού agency, όπως αυτό του Travel Time, το οποίο μπορεί να αναλάβει για εσάς και την κράτηση του ξενοδοχείου. Με αυτόν τον τρόπο επιλέγετε εσείς το είδος αλλά και την ποιότητα του ταξιδιού σας, με το ταξιδιωτικό agency να εξατομικεύει το ταξίδι σας, στις προσωπικές σας ανάγκες, αναζητώντας τις πιο συμφέρουσες τιμές.

Αφήστε το μήνυμά σας

    Τι λένε οι πελάτες μας