TOP
Image Alt

ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ – ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΠΡΙ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ – ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΠΡΙ

595€ / το άτομο
(0 Reviews)

 

ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ – ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΠΡΙ

ΝΑΠΟΛΙ – ΣΑΛΕΡΝΟ – ΠΟΖΙΤΑΝΟ – ΑΜΑΛΦΙ – ΚΑΠΡΙ – ΣΟΡΕΝΤΟ ΜΑΤΕΡΑ ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛΟ

7Η ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 12/09/2022 έως 18/09/2022


1Η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΤΡΑ – ΕΝ ΠΛΩ ΓΙΑ ΜΠΑΡΙ
Αναχώρηση από Πειραιά με προορισμό το λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ, άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Μπάρι. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.
2Η ημέρα: ΜΠΑΡΙ – ΝΑΠΟΛΙ Ή ΣΑΛΕΡΝΟ
Άφιξη στο ΜΠΑΡΙ και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Καμπανίας, την Νάπολη, μία πόλη πολύβουη και γεμάτη αντιθέσεις. Θα δούμε την παραλία με το παλάτι των Ισπανών, το Κάστρο των Ντανζού, τη Στοά του Ουμπέρτου και το μεγαλύτερο θέατρο λυρικής σκηνής Σαν Κάρλο. Χρόνος ελεύθερος για μία βόλτα στη γραφική Βία Τολέδο. Τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας,  Διανυκτέρευση.
3Η ημέρα: ΝΑΠΟΛΙ Ή ΣΑΛΕΡΝΟ – ΠΟΖΙΤΑΝΟ – ΑΜΑΛΦΙ
Πρωινό μπουφέ. Αναχώρηση με καραβάκι το πρωί (καιρού επιτρέποντος- έξοδα ατομικά) από το Σαλέρνο ή την Ναπολι για το κουκλίστικο Ποζιτάνο. Βόλτα στα στενά καλντερίμια με τα ολάνθιστα μπαλκόνια. Φεύγοντας από το Ποζιτάνο και πάλι με καραβάκι, θα φτάσουμε στο μικροσκοπικό αλλά τόσο γραφικό Αμάλφι. Είναι χτισμένο στην ακτογραμμή της Κοστιέρα Αμαλφιτάνα. Στον ελεύθερο χρόνο σας επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό του St. Andrea. Για όσους θέλουν, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν με τα HOP ON- HOP OFF πουλμανάκια (έξοδα ατομικά) το σκαρφαλωμένο στα 305μ υψόμετρο Ραβέλλο και να δείτε την βίλα Ρούφολο.(Villa Rufolo). Επιστροφή στο Αμάλφι και αναχώρηση για το Σαλέρνο ή Ναπολι.   Διανυκτέρευση.
4Η ημέρα: ΝΑΠΟΛΙ Ή ΣΑΛΕΡΝΟ – ΚΑΠΡΙ
Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση για το λιμάνι του Σαλέρνο ή της Ναπολις όπου θα επιβιβαστούμε σε ταχύπλοο για το κοντινό νησί Κάπρι (έξοδα ατομικά). Φτάνοντας στη Marina Grande θα αναχωρήσουμε με το τελεφερίκ για επίσκεψη στον οικισμό του κοσμοπολίτικου Κάπρι όπου θα επισκεφθούμε περιπατητικά τους κήπους του Αυγούστου και θα θαυμάσουμε τους επιβλητικούς βράχους Faraglioni. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και shopping. Στον ελεύθερο χρόνο σας επισκεφτείτε το Ανακάπρι όπου βρίσκεται η Villa San Michele και το τελεφερίκ για το Monte Solaro (υψηλότερο σημείο του νησιού). Επιστροφή στη Marina Grande επιβίβαση στο ταχύπλοο και αναχώρηση για το Σαλέρνο ή Ναπολι. Διανυκτέρευση.
5Η ημέρα: ΝΑΠΟΛΙ Ή ΣΑΛΕΡΝΟ– ΜΑΤΕΡΑ– ΛΕΤΣΕ
Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση  για την εκπληκτική Ματέρα, την «Καππαδοκία της Μεσογείου». Τον τόπο αυτόν διάλεξαν ο Μελ Γκίμπσον & ο Παζολίνι για να γυρίσουν τις μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές «Κατά Ματθαίον» και «Πάθη». Η Ματέρα κλείνει στους τοίχους και στις σπηλιές της ολόκληρη την ιστορία της ανθρώπινης ύπαρξης στη Γη, με ευρήματα σ’ αυτήν που χρονολογούνται στην Παλαιολιθική Εποχή. Στη ξενάγησή μας θα δούμε υπόσκαφες εκκλησίες, αγιογραφίες στους βράχους, τις τρώγλες (τα λεγόμενα Σάσι), που από άγριες και υγρές σπηλιές, μετατράπηκαν τα τελευταία χρόνια σε πανέμορφα παραδοσιακά σπίτια. Ελευθερος χρονος .Συνεχιζουμε για το Λετσε. Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας . Διανυκτέρευση.
6Η ημέρα: ΛΕΤΣΕ – ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛΟ – ΜΠΑΡΙ
Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση για το Αλμπερομπέλο. Στην καταπράσινη κοιλάδα του, κάτασπρα σπίτια με σκεπές σε σχήμα τρούλου, όπου η ιστορία τους και οι ρίζες του χάνονται στα βάθη των αιώνων κάνουν το τοπίο μαγευτικό. Περπατήστε στα γραφικά σοκάκια του και αγοράστε τοπικά προϊόντα από τους χαμογελαστούς κατοίκους της περιοχής. Συνεχίζουμε για για το Φασάνο / Ζοο Safari.(έξοδα ατομικα) Θα απολαύσουμε στιγμές από αληθινό σαφάρι… στην Ιταλία. Μέσα σε μία έκταση αρκετών εκατοντάδων στρεμμάτων θα απολαύσουμε από κοντά ελεύθερα τα άγρια ζώα. Αναχώρηση για το λιμάνι του Μπάρι και επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πάτρα. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.
7Η ημέρα: ΠΑΤΡΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ/ΑΘΗΝΑ
Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι της Πάτρας  Άφιξη αργά το απόγευμα στο Πειραιά με ενδιάμεσες στάσεις.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΠΑΤΡΑ – ΜΠΑΡΙ & ΜΠΑΡΙ – ΠΑΤΡΑ σε τετρακλινες εσωτερικες καμπινες (ΑΒ4)
  • Ένα (01) τουριστικό λεωφορείο τα όποιο διαθέτει  όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία  άθολη την διάρκεια της εκδρομής για τις εκδρομές/ξεναγήσεις/περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα σας
  • Τρεις (03) διανυκτερεύσεις σε  ξενοδοχείο 3* ή 4* στο ΣαλερνοΉ Ναπολι
  • Μια (01) διανυκτέρευση σε  ξενοδοχείο 3* ή 4* στηνπεριοχη ΛΕΤΣΕ
  • Πρωινό  μπουφέ καθημερινά
  • Αρχηγός – ξεναγός του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής
  • Διόδια, Φ.Π.Α,Check Point
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Είσοδοι σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, Αχθοφορικά, ποτά, Tοπικοι δημοτικοί φόροι

 

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ
Δίκλινο / Τρίκλινο δωμάτιο Μονόκλινο δωμάτιο
595€ 695€

 

  • Αναχώρηση

    Πειραιάς/Σύνταγμα/Ομόνοια
  • Ώρα Αναχώρησης

    πρωί από Πειραιά/Αθήνα
  • Ώρα Επιστροφής

    Αθήνα/Πειραιά το απόγευμα

Πλάνο Εκδρομής

1

1Η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΤΡΑ – ΕΝ ΠΛΩ ΓΙΑ ΜΠΑΡΙ

2

2Η ημέρα: ΜΠΑΡΙ – ΝΑΠΟΛΙ Ή ΣΑΛΕΡΝΟ

3

3Η ημέρα: ΝΑΠΟΛΙ Ή ΣΑΛΕΡΝΟ – ΠΟΖΙΤΑΝΟ – ΑΜΑΛΦΙ

4

4Η ημέρα: ΝΑΠΟΛΙ Ή ΣΑΛΕΡΝΟ – ΚΑΠΡΙ

5

5Η ημέρα: ΝΑΠΟΛΙ Ή ΣΑΛΕΡΝΟ– ΜΑΤΕΡΑ- ΛΕΤΣΕ

6

6Η ημέρα: ΛΕΤΣΕ – ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛΟ – ΜΠΑΡΙ

7

7Η ημέρα: ΠΑΤΡΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ/ΑΘΗΝΑ

Προορισμός Εκδρομής

0.0

Rating 0

Post a Comment

Τι λένε οι πελάτες μας