TOP
Image Alt

ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΤΟΣΚΑΝΗ-ΤΣΙΝΚΟΥΕ ΤΕΡΡΕ

ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΤΟΣΚΑΝΗ-ΤΣΙΝΚΟΥΕ ΤΕΡΡΕ

485€ / το άτομο
(0 Reviews)

7η ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΤΟΣΚΑΝΗ-ΤΣΙΝΚΟΥΕ ΤΕΡΡΕ

ΦΛΩΡΕΝΤΙΑΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ CINQUE TERRE –ΛΟΥΚΑΠΙΖΑ

Ημερομηνίες: 10/08/2022 έως 16/08/2022


1Η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΑΤΡΑ- ΕΝ ΠΛΩ

Αναχώρηση το πρωί από την Αθήνα/Πειραιά  και αναχώρηση με προορισμό την Πάτρα. Επιβίβαση στο καράβι που θα μας μεταφέρει στην Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

2Η ΜΕΡΑ :ΑΝΚΟΝΑ- ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ

Άφιξη στο λιμάνι της Ανκονας. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την καρδιά της ιταλικής Τοσκάνης και συγκεκριμένα για το Μοντεκατίνι Τερμε. Οι ιαματικές πηγές και τα πολυτελή spa της πόλης υπόσχονται στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης σε σύγχρονες εγκαταστάσεις μέσα σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον.  Εκτός από τους χώρους των spa, σε πλατείες και δρόμους όλης της πόλης θα βρείτε διάσπαρτες κρήνες και σιντριβάνια με τρεχούμενο ιαματικό νερό. Η Fontana Mazzoni ,η Fontana Guidotti στην Piazza del Popolo η Fontana di Shingu στην Piazza Giusti  και η Κρήνη που φιλοτέχνησε ο Pol Bury μέσα στο θερμικό πάρκο.  Στις θέρμες του Μοντεκατίνι έχετε δύο επιλογές: είτε να πιείτε το ιαματικό νερό είτε να κάνετε κάποιες θεραπείες spa. Τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ-ΛΟΥΚΑ-ΠΙΖΑ-ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο .Επιβίβαση στο πούλμαν και πρώτος μας σταθμός  η μεσαιωνική πόλη της Λούκα. Η πόλη βρίσκεται μέσα σε μεσαιωνικά τείχη και την αποκαλούν «città delle cento chiese» δηλαδή «πόλη των εκατό εκκλησιών».

Η Λούκα είναι η γενέτειρα του μεγάλου συνθέτη Πουτσίνι, αλλά και πολλών ζωγράφων, ενώ τα τείχη της τα επιμελήθηκε ο ίδιος ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι! Όπως όλη η Τοσκάνη αποτελεί μια επικράτεια πολιτισμού, γραμμάτων, τεχνών και ηδυπαθών αρωμάτων. Στην ουσία όλη η Λούκα είναι ένα ανοιχτό μουσείο.

Θα θαυμάσουμε το ναό του Αγίου Μαρτίνου, το ρωμαϊκό αμφιθέατρο,  το εκπληκτικό Volto Santo με την μοναδική σαρκοφάγο της Ilaria del Carretto, Το τεράστιο Palazzo Ducale, που τώρα είναι κυβερνητικό κτίριο κλπ. Ελεύθερος χρόνος.

Επόμενος προορισμός μας  για την ζωντανή και χρωματιστή Πίζα. Η πόλη είναι παγκόσμια διάσημη για τον Πύργο της που γέρνει.  Παρότι είναι διεθνώς διάσημη για το αρχιτεκτονικό της λάθος, υπάρχουν πολλά ακόμα ενδιαφέροντα να δει κανείς. Γραφικά σοκάκια, κλασικά αριστουργήματα, μποέμικα στέκια και έντονα φοιτητική ατμόσφαιρα, που αναδύεται πολύχρωμη με τη δύση του ηλίου. Ελεύθερος χρόνος.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ:  ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ CINQUE TERRE( προαιρετική)-ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για  ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη της Ιταλίας , την λεγόμενη Τσινκουε Τερρε. Η Cinque Terre δεν είναι ένα μέρος αλλά όπως το λέει και το όνομα, είναι 5 διαφορετικά χωριουδάκια της περιφέρειας της Λιγουρίας. Τα χωριουδάκια Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola και Riomaggiore τα οποία έχουν ανακηρυχθεί ως το πρώτο προστατευόμενο πάρκο της Ιταλίας (Parco Nazionale delle Cinque Terre) και από το 1997 και προστατευόμενη περιοχή της UNESCO.

Επιβίβαση στο πλοίο(έξοδα ατομικά). Σε περίπτωση μη επιτρεπομένου καιρό οι επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν με το τρένο (έξοδα ατομικά). Ελεύθερος χρόνος για να θαυμάσουμε τα μαγευτικά μέρη της Λιγουριας.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5Η ΜΕΡΑ: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ-ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την  πολυβραβευμένη Φλωρεντία.

Η Φλωρεντία είναι η πιο γοητευτική πόλη της Ιταλίας, πρωτεύουσα της περιφέρειας της Τοσκάνης και της ομώνυμης επαρχίας. Από το 1865 έως το 1870 ήταν η πρωτεύουσα του Βασιλείου της Ιταλίας. Η πόλη βρίσκεται επί του ποταμού Άρνου και έχει περίπου 400.000 κατοίκους. Υπήρξε κέντρο εμπορίου κατά τον Μεσαίωνα και κυβερνήθηκε από την οικογένεια των Μεδίκων. Η γενέτειρα της ιταλικής Αναγέννησης, θεωρείται η πρωτεύουσα της τέχνης ολόκληρης της Ιταλίας.

Αμέτρητες πλατείες, μουσεία, palazzi, γκαλερί τέχνης, εκκλησίες και διάσημοι δρόμοι, μαγνητίζουν τον κάθε επισκέπτη που θέλει να περπατήσει στην πόλη όπου γεννήθηκαν σημαντικές προσωπικότητες της ιστορίας, όπως ο Δάντης και ο Μποτιτσέλι. Ξενάγηση με επίσημο ξεναγό. Ελεύθερος χρόνος .

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6Η ΜΕΡΑ: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ-ΑΝΚΟΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για  το λιμάνι της Ανκόνας. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πάτρα . Διανυκτέρευση εν πλω.

7Η ΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ- ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ

Άφιξη στην Πάτρα και επιστροφή το απόγευμα στην Αθήνα/Πειραιά.

 

Στις  τιμές περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές, με  σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας
 • Έμπειρος οδηγός  με άριστη γνώση των  δικτύων των πόλεων και επαγγελματική αδεία οδήγησης.
 • Διόδια αυτοκινητοδρόμων και έξοδα παρκινγκ.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4) για τα δρομολόγια Πάτρα-Ανκόνα-Πάτρα.
 • Τέσσερις (04)διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στο Μοντεκατινι 4*
 • Πρωινό σε μπουφέ (εκτός πλοίων)
 • Ξενάγηση στην Φλωρεντία με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό
 • Έμπειρος – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της  εκδρομής
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη. (74646 / 115307)
 • Φ.Π.Α. εκδρομής, Check point

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Εισόδους σε Μουσεία – Αρχαιολογικούς Χώρους
 • Τοπικούς δημοτικούς φόρου
 • Βαπορέτο ή το εισιτήριο τρένου Cinque Terre

 

Τιμή κατ’ άτομο σε

δίκλινο

 485€
Τιμή κατ’ άτομο σε

τρίκλινο

485
Μονόκλινο

δωμάτιο

+95€

 

 

 • Αναχώρηση

  Πειραιάς/Σύνταγμα/Ομόνοια
 • Ώρα Αναχώρησης

  πρωί από Πειραιά/Αθήνα
 • Ώρα Επιστροφής

  Αθήνα/Πειραιά αργά το απόγευμα

Πλάνο Εκδρομής

1

1Η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΑΤΡΑ- ΕΝ ΠΛΩ

2

2Η ΜΕΡΑ :ΑΝΚΟΝΑ- ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ

3

3Η ΜΕΡΑ: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ-ΛΟΥΚΑ-ΠΙΖΑ-ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ

4

4Η ΜΕΡΑ: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ CINQUE TERRE( προαιρετική)-ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ

5

5Η ΜΕΡΑ: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ-ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ

6

6Η ΜΕΡΑ: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ-ΑΝΚΟΝΑ

7

7Η ΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ- ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ

Προορισμός Εκδρομής

0.0

Rating 0

Post a Comment

Τι λένε οι πελάτες μας