TOP
Image Alt

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΒΑΡΣΟΒΙΑ-ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΑΟΥΣΒΙΤΣ-ΑΛΑΤΩΡΥΧΕΙΟ ΒΙΕΛΙΤΣΚΑ-ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΒΑΡΣΟΒΙΑ-ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΑΟΥΣΒΙΤΣ-ΑΛΑΤΩΡΥΧΕΙΟ ΒΙΕΛΙΤΣΚΑ-ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

/ το άτομο
(0 Reviews)

10η ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΛΩΝΙΑ

ΒΑΡΣΟΒΙΑ-ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΑΟΥΣΒΙΤΣ-ΑΛΑΤΩΡΥΧΕΙΟ ΒΙΕΛΙΤΣΚΑ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

 

1Η ΗΜΕΡΑ:  ΑΘΗΝΑ– ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ ή ΑΛΕΞΙΝΑΤΣ

Συγκέντρωση, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το Κραγκούγεβατς ή Παρατσίν ή Αλεξινάτς . Με ενδιάμεσες στάσεις  για καφέ και προαιρετικό γεύμα θα φτάσουμε στο σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος των διαβατηρίων/ταυτοτήτων και αναχώρηση για την Σερβία και την πόλη Κραγκούγεβατς . Άφιξη στο επιλεγμένο  ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΚΟΥΓΕΒΑΤΣ ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ ή ΑΛΕΞΙΝΑΤΣ  – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ

Πρωινό  μπουφέ . Αναχώρηση  πανέμορφης διαδρομής φθάνουμε στη πρωτεύουσα της Σλοβακίας την Μπρατισλάβα. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ –ΤΣΕΣΤΟΧΟΒΑ –  ΒΑΡΣΟΒΙΑ

Πρωινό  μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Βαρσοβία. Πρώτος μας σταθμός η  ιερή πόλη-θρησκευτικό κέντρο της Πολωνίας, η Τσεστοχόβα  με το μοναστήρι της Γιάσνα Γκόρα, όπου χιλιάδες πιστοί έρχονται να προσκυνήσουν την εικόνα της Μαύρης Παρθένου .Η “Μαύρη Μαντόνα” ή Τσεστοχόβα είναι το μεγαλύτερο θρησκευτικό κειμήλιο της Ρωμαιοκαθολικής Πολωνίας. Πρόκειται για μια πολύ παλαιά Βυζαντινή εικόνα της Παναγίας, η οποία ακριβώς λόγω της παλαιότητάς της έχει μαύρο χρώμα, από το οποίο και πήρε το όνομα της. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για την πρωτεύουσα της Πολωνίας την Βαρσοβία. Άφιξη και τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΣΟΒΙΑ

Πρωινό  μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και ακολουθεί ξενάγηση στην πρωτεύουσα της Πολωνίας και πατρίδα του μεγάλου μουσουργού Σοπέν ,την γοητευτική Βαρσοβία. Θα δούμε την κεντρική πλατεία με τα γοτθικά κτίρια και τις εκκλησίες, το ιστορικό μνημείο του «Γκέτο», την πλατεία του κάστρου  με την κολώνα του Σιγισμούνδου, το άγαλμα της Σειρήνας, το οποίο είναι το σύμβολο της πόλης και το άγαλμα του Chopin που στολίζει τους κήπους στο παλιό ανάκτορο Λιαζιένκι. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε το σπίτι όπου γεννήθηκε η Μαρία Σκλοντβοσκα Κιουρί που είχε τιμηθεί με το βραβείο Νόμπελ ή να κάνετε τις αγορές σας στην λεωφόρο Γιεροσολμσκε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΣΟΒΙΑ – ΑΟΥΣΒΙΤΣ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Πρωινό  μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για παγκοσμίως γνωστό μνημείο του Άουσβιτς, το μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης των ΝΑΖΙ κατά τη διάρκεια του Β’ παγκοσμίου πολέμου, όπου θα γνωρίσουμε από κοντά, μια εμπειρία που σίγουρα συγκλονίζει. Το πιο γνωστό ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης, το Άουσβιτς, αποτελεί μια ανατριχιαστική και αλησμόνητη εμπειρία για κάθε επισκέπτη. Συνεχίζουμε για μία από τις παλαιότερες την πόλη της Κρακοβίας. Άφιξη και τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΑΛΑΤΩΡΥΧΕΙΟ ΒΙΕΛΙΤΣΚΑ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Πρωινό  μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση  περιοχή Βιελίσκα γνωστή για τα αλατωρυχεία της. Θα περιπλανηθούμε στις υπόγειες στοές ενός μοναδικού αλάτινου κόσμου. Εκεί θα θαυμάσουμε το Συνεδριακό κέντρο το Σανατόριο, τον Καθεδρικό Ναό που το στολίζουν γλυπτά αλατένια πανέμορφα αγάλματα. Δεν είναι λοιπόν παράξενο που αυτό το αλατωρυχείο έχει περιληφθεί στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση

7η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Πρωινό  μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και ακολουθεί ξενάγηση σε μια από τις πιο σημαντικές αναγεννησιακές πόλεις που σώζονται μέχρι την εποχή μας, την Κρακοβία . Θα ξεκινήσουμε από την κεντρική πλατεία , τη μεγαλύτερη μεσαιωνική της χώρας, η οποία κατασκευάστηκε το 1257 για να δούμε στη συνέχεια το επιβλητικό Δημαρχείο, την εκκλησία της Παναγίας και να καταλήξουμε στις οχυρώσεις Μπαρμπιγκάν. Από εδώ θα συνεχίσουμε για τον δρόμο Βαβέλ, κατοικία και φρούριο των Βασιλέων της Πολωνίας , όπου βρίσκονται  ο Καθεδρικός ναός με της γλυπτές σαρκοφάγους των Βασιλέων, το ανάκτορο και το φρούριο από το οποίο θα έχουμε μια υπέροχη θέα στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση

8η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινό  μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το «Διαμάντι του Δούναβη» την Βουδαπέστη. Η «Βασίλισσα του Δούναβη», είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης. Αποτελεί μια μητρόπολη όπου το τεράστιο ιστορικό παρελθόν της γίνεται ένα με το σύγχρονο και μοντέρνο παρόν της με αποτέλεσμα όλα σε αυτήν την πόλη να μοιάζουν ιδανικά και αρμονικά συνδυασμένα. Στην πραγματικότητα όμως, η κοσμοπολίτικη αυτή πρωτεύουσα είναι το αποτέλεσμα της συγχώνευσης δύο εντελώς διαφορετικών πόλεων: της Βούδας, στη δυτική όχθη του Δούναβη, και της Πέστης, η οποία βρίσκεται στην απέναντι όχθη. Οι δύο αυτές πόλεις αναπτύχθηκαν ξεχωριστά, ώσπου χτίστηκε η πρώτη κρεμαστή γέφυρα της πόλης, η Chain Bridge και τις ένωσε. Το 1873 οι δύο πόλεις, η πρώτη χτισμένη σε λόφους ενώ η δεύτερη απόλυτα επίπεδη, έγιναν ένα και μαζί προσφέρουν μέχρι και σήμερα αρχιτεκτονικό πλούτο και απίστευτη φυσική ομορφιά.  Οκτώ θαυμαστές γέφυρες συνδέουν τούτα τα δύο κομμάτια, πού εδώ και περίπου 100 χρόνια έχουν ενωθεί σε μία πανέμορφη, φιλόξενη και «ακουμπισμένη» στις όχθες του Δούναβη πόλη. Θα  θαυμάσουμε  το εντυπωσιακό κτίριο του Κοινοβουλίου, τη Πλατεία Ηρώων, τη Γέφυρα των Αλυσίδων, την υπέροχή εκκλησία του Αγ. Ματθαίου, το Πύργο των Ψαράδων που είναι  σύμβολο της πόλη και τον λόφο Γκέλερτ. Άφιξη και τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ ή ΑΛΕΞΙΝΑΤΣ

Πρωινό μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Σερβία. Άφιξη και τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

10Η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ ή ΑΛΕΞΙΝΑΤΣ  – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας .Άφιξη στην Αθηνά αργά το βράδυ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και προαιρετικό γεύμα.

Στις  τιμές περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές,  με  σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας
 • Έμπειρος  οδηγός  με άριστη γνώση των  δικτύων των πόλεων και επαγγελματική αδεία οδήγησης.
 • Διόδια αυτοκινητοδρόμων  και έξοδα παρκινγκ.
 • Εννέα  (09) διανυκτέρευσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* & 4*
 • Πρωινό μπούφε καθημερινά
 • Ημιδιατροφή
 • Έμπειρος    – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της  εκδρομής
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη. (74646 / 115307)
 • Φ.Π.Α. εκδρομής

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Ποτά, Αχθοφορικά, Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
 • Τοπικοί δημοτικοί φόροι όπου απαιτούνται.
 • Ότι αναφέρετε στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
 • Αναχώρηση

  Πειραιάς/Σύνταγμα/Ομόνοια
 • Ώρα Αναχώρησης

  πρωί από Πειραιά/Αθήνα
 • Ώρα Επιστροφής

  Αθήνα/Πειραιά αργά το βράδυ

Πλάνο Εκδρομής

1

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ– ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ ή ΑΛΕΞΙΝΑΤΣ

2

2Η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΚΟΥΓΕΒΑΤΣ ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ ή ΑΛΕΞΙΝΑΤΣ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ

3

4η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΣΟΒΙΑ

4

5η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΣΟΒΙΑ – ΑΟΥΣΒΙΤΣ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

5

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΑΛΑΤΩΡΥΧΕΙΟ ΒΙΕΛΙΤΣΚΑ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ

6

7η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΚΟΒΙΑ

7

8η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

8

9η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ ή ΑΛΕΞΙΝΑΤΣ

9

10Η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ ή ΑΛΕΞΙΝΑΤΣ – ΑΘΗΝΑ

Προορισμός Εκδρομής

0.0

Rating 0

Post a Comment

Τι λένε οι πελάτες μας