TOP
Image Alt

ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΒΙΕΝΝΗ- ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΙΜΝΕΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ-ΜΟΝΑΧΟ Έχει Πραγματοποιηθεί

ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΒΙΕΝΝΗ- ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΙΜΝΕΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ-ΜΟΝΑΧΟ Έχει Πραγματοποιηθεί

450€ / το άτομο
(0 Reviews)

ΒΙΕΝΝΗ- ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΙΜΝΕΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ -ΜΟΝΑΧΟ  ΧΑΛΣΤΑΤ 

ΖΑΓΚΡΕΠ – ΛΙΝΖ –  ΓΚΡΑΤΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021

8Η ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Ημερομηνιες: 21/12/2021 έως 28/12/2021

1Η ΗΜΕΡΑ:  ΑΘΗΝΑ – ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ Ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ Ή ΓΙΑΚΟΝΤΙΝΑ

Συγκέντρωση, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το Κραγκούγεβατς ή το Παρατσίν. Με ενδιάμεσες στάσεις  για καφέ και προαιρετικό γεύμα θα φτάσουμε στο σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος των διαβατηρίων/ταυτοτήτων και αναχώρηση για την Σερβία και την πόλη Κραγκούγεβατς ή Παρατσίν. Άφιξη στο επιλεγμένο  ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ Ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ Ή ΓΙΑΚΟΝΤΙΝΑ –ΒIENNH

Πρωινό.Επιβίβαση στο πούλμαν και για τη Βιέννη την πρωτεύουσα της Αυστρίας. Άφιξη στο επιλεγμένο  ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση.Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ:  ΒΙΕΝΝΗ – ΛΙΝΖ

Πρωινό . Επιβίβαση στο πούλμαν και περιήγηση στην πόλη για να δούμε την κρατική Όπερα, τα Δίδυμα μουσεία και στη συνέχεια τη Δακτύλιο Λεωφόρο (Ring). Θα απολαύσουμε τα χειμερινά ανάκτορα τών Αψβούργων (Hofburg), το μεγαλοπρεπές Κοινοβούλιο, έργο του μεγάλου Δανού αρχιτέκτονα Θεόφιλου Χάνσεν και το νεογοτθικό Δημαρχείο. Ακολουθούν το κρατικό Θέατρο και το Πανεπιστήμιο της πόλης! Φτάνοντας στην πλατεία Ζίγκμουντ Φρόυντ θα παρατηρήσουμε την εκκλησία των ευχαριστιών(Votiv Kirche),  το Χρηματιστήριο της πόλης και θα καταλήξουμε στο κανάλι του Δούναβη και την πλατεία Σουηδίας(Schwedenplatz). Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τον μεγαλοπρεπή Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Ο ναός αυτός δεσπόζει στην κεντρική πλατεία της πόλης(Stephansplatz). Επίσης από την πλατεία αυτή ξεκινάει ένας από τους πιο όμορφους και ακριβούς δρόμους του κόσμου η περίφημη Kärten Strasse. Ελευθερος χρονος. Συνεχίζουμε για την τριτη μεγαλυτερη πόλη στο αυστριακό ομόσπονδο κρατίδιο της Άνω Αυστρίας, την Λινζ. Άφιξη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.  

4Η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΝΖ-ΜΟΝΑΧΟ-ΛΙΝΖ

Πρωινό . Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την εντυπωσιακη πρωτευουσα της Βαυαριας ,το Μοναχο. Χτισμένο στις όχθες του ποταμού Isar, στη σκιά των Βαυαρικών Άλπεων μια μοντέρνα,το Μοναχο ειναι μια διεθνή πόλη με καρδιά και μακρά παράδοση. Θα θαυμασουμε  την κεντρική πλατεία Μαριενπλάτς με το Παλαιό Δημαρχείο, το επιβλητικό Νέο Δημαρχείο με τις 43 καμπάνες και τον κίονα της Παναγίας, με το χρυσό άγαλμά της. Θα συνεχίσουμε με την εκκλησία του Αγίου Πέτρου, που είναι και η παλαιότερη εκκλησία του Μονάχου. Ακολουθεί η Τεατινερστράσσε  ο περίφημος πεζόδρομος με καταστήματα και το νεοκλασικού ρυθμού κτίριο της Όπερας του Μονάχου. Από  εδώ ξεκινά η Μαξιμίλιανστρασε, η ακριβότερη οδός της πόλης, στην οποία υπάρχουν καταστήματα διεθνώς γνωστών εταιριών – όπως οι Gucci, Armani και Bulgari – καθώς και ιδιωτικές γκαλερί έργων τέχνης, καφέ και εστιατόρια. Θα συνεχίσουμε με το Χοφμπροιχάους, μίας από τις γνωστότερες μπυραρίες του Μονάχου, η οποία βρίσκεται στην ιδιοκτησία της Βαυαρικής κυβέρνησης και προχωρώντας θα βρεθούμε στο σπίτι, όπου ο Μότσαρτ το 1780 έγραψε την όπερα της Ιδομενέας. Ελευθερος χρονος. Επιστροφή στην πόλη της Λινζ. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΝΖ – ΛΙΜΝΕΣ ΣΑΛΤΣΓΚΑΜΜΕΡΓΚΟΥΝΤ- ΧΑΛΣΤΑΤ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΙΝΖ

Πρωινό .Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την περιοχή των λιμνών – Σαλτσγκάμμεργκουντ .  Θα θαυμάσουμε ένα μοναδικό σκηνικό με τις πανέμορφες λίμνες περιτριγυρισμένες από τα πανύψηλα βουνά των Άλπεων και τα υπέροχα παραδοσιακά χωριουδάκια να συνθέτουν ένα τοπίο που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν είναι πραγματικά ή είναι η πινελιά ενός έξοχου ζωγράφου. Ακολούθως θα επισκεφθούμε  το πανέμορφο Χάλστατ .Το Χαλστατ είναι χτισμένο στις όχθες της ομώνυμης λίμνης και από τα ωραιότερα χωριά της Αυστρίας. Αποτελεί ένα από τα πιο φημισμένα και πολυφωτογραφημένα χωριά της Αυστρίας και όχι άδικα καθώς η ομορφιά του εξηγεί το γιατί. Το γραφικό Χάλστατ βρίσκεται στην περιοχή Salzkammergut και είναι χτισμένο σε απότομη όχθη της ομώνυμης λίμνης.Συνεχιζουμε για  για την δυτική Αυστρία και την πόλη του Σάλτσμπουργκ. Το παραμυθένιο Σάλτσμπουργκ περικυκλωμένο από βουνά και το πανέμορφο ποτάμι του Salzach, είναι μια από εκείνες τις αυστριακές πόλεις που δεν πιστεύει κανείς ότι είναι τόσο όμορφες έστω και αν βρίσκεται σε αυτές. Με τον αλπικό του χαρακτήρα, το ιστορικό κέντρο που έχει συμπεριληφθεί στον κατάλογο της Ουνέσκο, ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς από το 1997, το Σάλτσμπουργκ είναι τόσο όμορφο και τόσο γραφικό όσο το θυμάται κανείς από τη Μελωδία της Ευτυχίας. Εδώ θα περάσουμε από τους κήπους του ανακτόρου Μίραμπελ και τον ποταμό Salzach. Διασχίζοντας τα σοκάκια της πόλης θα επισκεφθούμε το σπίτι του Μότσαρτ. Κατόπιν θα περάσουμε από το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό της πόλης και το Αβαείο του Αγ. Πέτρου. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα στα γραφικά δρομάκια του ιστορικού κέντρου με τις μεσαιωνικές καμάρες και τις περίτεχνες προσόψεις.Όσοι επιθυμούν μπορούν να ανέβουν (με το τρενάκι) στο μεσαιωνικό κάστρο Hohensalzburg, που αποτελεί το βασικότερο αξιοθέατο της πόλης. Πρόκειται για το μεγαλύτερο και καλύτερα συντηρημένο κάστρο της κεντρικής Ευρώπης του 11ου αιώνα. Είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης και φαίνεται κυριολεκτικά από παντού, εφόσον είναι χτισμένο στα 119 μέτρα, από όπου μπορείτε να θαυμάσετε την πόλη από ψηλά, το ποτάμι που τη διασχίζει και την ευρύτερη περιοχή των Άλπεων, με τις χιονισμένες κορυφές. Επιστροφή στο ξενοδοχειο μας. Διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΝΖ – ΓΚΡΑΤΣ – ΖΑΓΚΡΕΠ

Πρωινό .Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το παραμυθένιο Γκρατς. Αναμφισβήτητα, το Γκρατς συνοψίζει την ευζωιστική πλευρά της Αυστρίας. Eδρεύει στο νοτιοανατολικό πεδινό τμήμα της χώρας, με πολύ πράσινο γύρω του να εισχωρεί στον αστικό ιστό και σε απόσταση ασφαλείας από τους κατάλευκους αλπικούς όγκους. Χωρίζεται στα δύο από τα ορμητικά νερά του ποταμού Mur και είναι περήφανο τόσο για την καστροειδή ακρόπολη του λόφου Schlossberg όσο και για το φρέσκο, καινοτόμο, δημιουργικό πνεύμα το οποίο χαρακτηρίζει τους κατοίκους του, γεγονός που έχει καταστήσει την πόλη του Γκρατς Ευρωπαϊκό Αστικό Κέντρο Βιομηχανικού Σχεδιασμού, με τη βούλα της UNESCO. Ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της  Κροατίας , το Ζάγκρεμπ. Η πόλη αποτελείται από τρία τμήματα: τα δύο παλαιότερα τμήματα (Κάπτολ και Γκόρνι Γκραντ) που βρίσκονται στο ψηλότερο σημείο κι από την Ντόνι Γκραντ (“Κάτω Πόλη”) με εκτεταμένες σύγχρονες συνοικίες και βιομηχανικές περιοχές. Την πόλη το 1242 τη λεηλάτησαν οι Τάταροι, για ένα διάστημα την απείλησαν οι Τούρκοι, χωρίς όμως να την καταλάβουν κι από το δεύτερο μισό του 18ου αιώνα γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη. Το Ζάγκρεμπ ήταν από το 1945 πρωτεύουσα της Γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας της Κροατίας και από το 1991 είναι πρωτεύουσα της ανεξάρτητης νέας Κροατίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.  

7Η ΗΜΕΡΑ: ΖΑΓΚΡΕΠ –ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ Ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ Ή ΓΙΑΚΟΝΤΙΝΑ

Πρωινό .Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση και αναχώρηση για την Σερβία . Άφιξη και τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας.Δειπνο. Διανυκτέρευση.

8Η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ Ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ Ή ΓΙΑΚΟΝΤΙΝΑ– ΑΘΗΝΑ

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας .Άφιξη στην Αθηνά αργά το βράδυ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και προαιρετικό γεύμα.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές,  με  σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο   τελευταίας τεχνολογίας

Έμπειροι  οδηγοί  με άριστη γνώση των  δικτύων των πόλεων και επαγγελματική αδεία οδήγησης.

Διόδια αυτοκινητοδρόμων  .

Δωρεάν Wi – Fi  στα ξενοδοχεία παραμονή σας

Επτά (07) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*** & 4****

Πρωινό  καθημερινά

Δυο (02) δειπνα στην Σερβία

Έμπειρος    αρχηγός – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της  εκδρομής

Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη. (74646 / 115307)

Φ.Π.Α. εκδρομής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Είσοδοι σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, αχθοφορικά, ποτά.Τοπικοί δημοτικοί φόροι

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 450€

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 450€

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: +250€

8 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
  • Αναχώρηση

    Πειραιάς/Σύνταγμα/Ομόνοια
  • Ώρα Αναχώρησης

    πρωί από Πειραιά/Αθήνα
  • Ώρα Επιστροφής

    Αθήνα/Πειραιά αργά το βράδυ

Πλάνο Εκδρομής

1

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ Ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ Ή ΓΙΑΚΟΝΤΙΝΑ

2

2Η ΗΜΕΡΑ ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ Ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ Ή ΓΙΑΚΟΝΤΙΝΑ –ΒIENNH

3

3Η ΗΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ – ΛΙΝΖ

4

4Η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΝΖ-ΜΟΝΑΧΟ-ΛΙΝΖ

5

5Η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΝΖ – ΛΙΜΝΕΣ ΣΑΛΤΣΓΚΑΜΜΕΡΓΚΟΥΝΤ- ΧΑΛΣΤΑΤ- ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΙΝΖ

6

6Η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΝΖ – ΓΚΡΑΤΣ - ΖΑΓΚΡΕΠ

7

7Η ΗΜΕΡΑ: ΖΑΓΚΡΕΠ –ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ Ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ Ή ΓΙΑΚΟΝΤΙΝΑ

8

8Η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ Ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ Ή ΓΙΑΚΟΝΤΙΝΑ– ΑΘΗΝΑ

Προορισμός Εκδρομής

0.0

Rating 0

Post a Comment

Τι λένε οι πελάτες μας