TOP
Image Alt

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ –ΒΙΕΝΝΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΘΕΟΦΑΝΙΑ Εχεί Πραγματοποιηθεί

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ –ΒΙΕΝΝΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΘΕΟΦΑΝΙΑ Εχεί Πραγματοποιηθεί

316€ / το άτομο
(0 Reviews)

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ –ΒΙΕΝΝΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

6 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Χριστούγεννα στη Βουδαπέστη Βιέννη Βελιγράδι, αναχώρηση: 22/12/2021

Τα Άγια Θεοφάνια στη Βουδαπέστη Βιέννη Βελιγράδι, αναχώρηση: 02/01/2022


1Η ΗΜΕΡΑ:  ΑΘΗΝΑ – ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ Ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ Ή ΓΙΑΚΟΝΤΙΝΑ

Συγκέντρωση, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το Κραγκούγεβατς ή το Παρατσίν. Με ενδιάμεσες στάσεις  για καφέ και προαιρετικό γεύμα θα φτάσουμε στο σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος των διαβατηρίων/ταυτοτήτων και αναχώρηση για την Σερβία και την πόλη Κραγκούγεβατς ή Παρατσίν. Άφιξη στο επιλεγμένο  ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ Ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ Ή ΓΙΑΚΟΝΤΙΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ –  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινό  μπουφέ . Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Βελιγράδι πρωτεύουσα της Σερβίας όπου θα ακολουθήσει η περιήγηση στην πόλη. Μοντέρνα και ζωντανή τίποτα δεν θυμίζει με την ανάπτυξή της το πρόσφατο παρελθόν. Στην περιήγησή μας θα δούμε το Κοινοβούλιο της Σερβίας, το παλαιό Παλάτι, τον Ναό του Αγίου Σάββα, την πλατεία Δημοκρατίας, πριν καταλήξουμε στον κεντρικό πεζόδρομο του Πρίγκιπα Μιχαήλ, ο οποίος συγκαταλέγεται στους ομορφότερους της Ευρώπης , λόγω της ομορφιάς των εντυπωσιακών κτηρίων από την εποχή του 19ου αιώνα. Ελεύθερος χρόνος. Αναχώρηση για την Βουδαπέστη. Το απόγευμα το «Βασίλισσα του Δούναβη» η πανέμορφη Βουδαπέστη μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να τη γνωρίσουμε. Άφιξη στο επιλεγμένο  ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, δείπνο. Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ξενάγηση)

Πρωινό μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και ακολουθεί ξενάγηση στην πόλη. Η «Βασίλισσα του Δούναβη», είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης. Αποτελεί μια μητρόπολη όπου το τεράστιο ιστορικό παρελθόν της γίνεται ένα με το σύγχρονο και μοντέρνο παρόν της με αποτέλεσμα όλα σε αυτήν την πόλη να μοιάζουν ιδανικά και αρμονικά συνδυασμένα. Στην πραγματικότητα όμως, η κοσμοπολίτικη αυτή πρωτεύουσα είναι το αποτέλεσμα της συγχώνευσης δύο εντελώς διαφορετικών πόλεων: της Βούδας, στη δυτική όχθη του Δούναβη, και της Πέστης, η οποία βρίσκεται στην απέναντι όχθη. Οι δύο αυτές πόλεις αναπτύχθηκαν ξεχωριστά, ώσπου χτίστηκε η πρώτη κρεμαστή γέφυρα της πόλης, η Chain Bridge και τις ένωσε. Το 1873 οι δύο πόλεις, η πρώτη χτισμένη σε λόφους ενώ η δεύτερη απόλυτα επίπεδη, έγιναν ένα και μαζί προσφέρουν μέχρι και σήμερα αρχιτεκτονικό πλούτο και απίστευτη φυσική ομορφιά.  Οκτώ θαυμαστές γέφυρες συνδέουν τούτα τα δύο κομμάτια, πού εδώ και περίπου 100 χρόνια έχουν ενωθεί σε μία πανέμορφη, φιλόξενη και «ακουμπισμένη» στις όχθες του Δούναβη πόλη. Θα  θαυμάσουμε  το εντυπωσιακό κτίριο του Κοινοβουλίου, τη Πλατεία Ηρώων, τη Γέφυρα των Αλυσίδων, την υπέροχή εκκλησία του Αγ. Ματθαίου, το Πύργο των Ψαράδων που είναι  σύμβολο της πόλη και τον λόφο Γκέλερτ. Ελεύθερος χρόνος .Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο . Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε την βραδιά σας κάνοντας την πιο ρομαντική κρουαζιέρα στον Δούναβη

4Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινό μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη Βιέννη την πρωτεύουσα της Αυστρίας. Περιήγηση στην πόλη για να δούμε την κρατική Όπερα, τα Δίδυμα μουσεία και στη συνέχεια τη Δακτύλιο Λεωφόρο (Ring). Θα δούμε τα χειμερινά ανάκτορα τών Αψβούργων (Hofburg), το μεγαλοπρεπές Κοινοβούλιο, έργο του μεγάλου Δανού αρχιτέκτονα Θεόφιλου Χάνσεν και το νεογοτθικό Δημαρχείο. Ακολουθούν το κρατικό Θέατρο και το Πανεπιστήμιο της πόλης! Φτάνοντας στην πλατεία Ζίγκμουντ Φρόυντ θα παρατηρήσουμε την εκκλησία των ευχαριστιών(Votiv Kirche),  το Χρηματιστήριο της πόλης και θα καταλήξουμε στο κανάλι του Δούναβη και την πλατεία Σουηδίας(Schwedenplatz). Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τον μεγαλοπρεπή Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Ο ναός αυτός δεσπόζει στην κεντρική πλατεία της πόλης(Stephansplatz). Επίσης από την πλατεία αυτή ξεκινάει ένας από τους πιο όμορφους και ακριβούς δρόμους του κόσμου η περίφημη Kärten Strasse.. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Βουδαπέστη, δείπνο. Διανυκτέρευση. Απόψε μπορείτε προαιρετικά να πάρετε μια γεύση από την τοπική παραδοσιακή κουζίνα παρέα με τα φημισμένα τσιγγάνικα βιολιά πίνοντας «αίμα του ταύρου» το πασίγνωστο κρασί τις Ουγγαρίας.

5Η ΗΜΕΡΑ :ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ –ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ Ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ Ή ΓΙΑΚΟΝΤΙΝΑ

Πρωινό μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και για το Κραγκούγεβατς ή το Παρατσίν. Άφιξη στο επιλεγμένο  ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ Ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ Ή ΓΙΑΚΟΝΤΙΝΑ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας .Άφιξη στην Αθηνά αργά το βράδυ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και προαιρετικό γεύμα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές,  με  σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας
 • Έμπειροι  οδηγοί  με άριστη γνώση των  δικτύων των πόλεων και επαγγελματική αδεία οδήγησης.
 • Διόδια αυτοκινητοδρόμων  και έξοδα παρκινγκ.
 • Δωρεάν Wi – Fi   στα ξενοδοχεία παραμονή σας
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις  σε   3*** ή 4**** ξενοδοχείο στην Βουδαπέστη
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις  σε  3*** ή 4****  ξενοδοχείο στο Κραγκούγεβατς ή στο Παρατσίν ή Γιακοντινα
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
 • Ημιδιατροφή
 • Έμπειρος    αρχηγός – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της  εκδρομής
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη. (74646 / 115307)
 • Φ.Π.Α. εκδρομής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ποτά, Αχθοφορικά, Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
 • Ότι αναφέρετε στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
 • Τοπικοί δημοτικοί φόροι όπου απαιτούνται.

 

 • Χριστούγεννα Τιμή συμμετοχής κατ΄ άτομο : Δίκλινο € 316, Μονόκλινο € 440
 • Αγία Θεοφάνεια Τιμή συμμετοχής κατ΄ άτομο : Δίκλινο € 320, Μονόκλινο € 440

 

 

 

Αναχωρησεις: 22/12 & 02/01
 • Αναχώρηση

  Πειραιάς/Σύνταγμα/Ομόνοια
 • Ώρα Αναχώρησης

  πρωί από Πειραιά/Αθήνα
 • Ώρα Επιστροφής

  Αθήνα/Πειραιά αργά το βράδυ

Πλάνο Εκδρομής

1

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ Ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ Ή ΓΙΑΚΟΝΤΙΝΑ

2

2Η ΗΜΕΡΑ ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ Ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ Ή ΓΙΑΚΟΝΤΙΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

3

3Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ξενάγηση)

4

4Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

5

5Η ΗΜΕΡΑ :ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ –ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ Ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ Ή ΓΙΑΚΟΝΤΙΝΑ

6

6Η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ Ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ Ή ΓΙΑΚΟΝΤΙΝΑ – ΑΘΗΝΑ

Προορισμός Εκδρομής

0.0

Rating 0

Post a Comment

Τι λένε οι πελάτες μας